Donatius

Inici > Suport a la FM2013 > Donatius

Donatius

Empreses i particulars poden fer els seus donatius privats a la Fundació de la Festa Major de Vilafranca, per ajudar a co-finançar la festa.

S'entén donatiu privat, aquell que prové d'una empresa o persona particular, i hi ha diveses vies per fer els pagaments:
- A través dels Administradors, en la captació que adrecen a les empreses
- A través de Caixabank: caixers automàtics i servei de Línia Oberta. L'aplicació que permet aquesta operativa estarà activa les 24 hores del dia els 365 dies de l'any pels canals electrònics. Aquest sistema incorpora, per aquelles persones que ho desitgin, la possibilitat d'emetre un certificat fiscal i de rebre informació de les activitats de la Fundació.

Segons l'acord dels Administradors amb l'Obra Social La Caixa, s'aportarà el 0,7% del global dels donatius privats recollits, per finançar un projecte social. La part corresponent, que no es coneixerà fins a tancar el pressupost de la Festa Major, dependrà d'aquestes aportacions privades i serà assumida per l'Obra Social La Caixa. L'entitat destinatària serà l'Associació Ressò, i ha estat escollida tenint en compte l'actual situació de crisi, el nombre de persones que atén, i la finalitat de cobrir una de les necessitats bàsiques més importants com és la de l'alimentació. 

Més informació:
Vull fer un donatiu

© 2013 Ajuntament de Vilafranca del Penedès Administradors FM'13 Tel. - C\ La Font 43 · 08720 Vilafranca del Penedès Última actualització: 22/08/2013


Segueix-nos a :