Els Administradors

Inici > La FM2013 > Els Administradors

Els Administradors

 Administradors 2013 


Els cinc Administradors de la Festa Major de 2013 van ser presentats en roda de premsa a la Casa de la Vila el dia 7 de gener de 2012 per l'alcalde de Vilafranca, Pere Regull, i el regidor de Cultura, Raimon Gusi.

El quintet que s'encarregarà d'organizar la festa d'aquest any, són:

PERE CATASÚS SOLER
Té 45 anys, és casat amb 3 fills i viu al barri de les Clotes. És tècnic en elaboració de vins de l'Empresa Miguel Torres. Presideix el Club Patí Sant Ramon i va ser membre del Ball dels Figuetaires. 

ANDREU LARA DOPICO
Té 37 anys, casat i amb dos fills. Viu al barri de la Girada i treballa com a delegat de visita mèdica a Novartis farmacèutica. Ha estat al Consell Escolar de l'escola Baltà i Elias, membre dels Falcons de Vilafranca i ara continua vinculat a la part folklòrica de la Festa Major com a pare d'un petit geganter.

ESTER MILÀ HUGUET
Amb 23 anys és la més jove del quintet. Viu al barri de Sant Julià, està graduada en Nutrició Humana i Dietètica i cursant un Màster en Nutrició i Metabolisme en especialitat clínica. Va ser membre dels Falcons de Vilafranca i actualment forma part dels Castellers de Vilafranca. 

MIREIA SÀBAT RIUS
Té 28 anys i viu al barri de la Girada. És Diplomada en Educació Social i exerceix de tècnica i voluntària a la Creu Roja de l'Alt Penedès. Ha estat monitora de lleure i responsable al GEP (Grup Esplai Parroquial) i a les colònies de Penyafort; i monitora de confirmació. Ha participat en estades solidàries amb ACAPS (Camps de refugiats sahrauís) i Equalmon (Zona del Rif, al Marroc). També ha estat cooperant a Xile l'any 2010 amb les víctimes del terratrèmol. Ha estat membre del Consell d'Administració de SERCOM i ha ballat el Ball de les Cotonines. 

TONI SANTISTEBAN RONCERO
Té 40 anys. Viu al barri del Poble Nou i és FP Administratiu, tècnic d'esports de base i Entrenador Nacional d'Atletisme. Actualment, és Director Tècnic del Club Esportiu Penedès i és també tècnic al Consell Esportiu de l'Alt Penedès.
Col·labora activament en l'organització d'activitats esportives. Va ser membre del grup de Teatre Bola 69 i del Grup de teatre de Sant Julià, és Membre del Ball d'en Serrallonga i col·laborador de la Festa Major petita, de la Capta i ha cantat en els Goigs a Sant Fèlix. 

© 2013 Ajuntament de Vilafranca del Penedès Administradors FM'13 Tel. - C\ La Font 43 · 08720 Vilafranca del Penedès Última actualització: 22/07/2013


Segueix-nos a :