Estamper

Inici > La FM2013 > Estamper

Estamper


Estampa Sant Fèlix   Lluís Masachs ha estat escollit pels Administradors de la festa major per realitzar l'estampa de Sant Fèlix d'aquesta edició. 

L'estampa presenta el sant de cos sencer, amb un aire jove i somrient, i amb una mirada que, a diferència de l'original, es fixa directament en l'espectador. El fons de l'estampa, amb domini dels tons blaus i verds, està format de personatges que formen part de la festa i vol ser un homenatge a tots aquells que en formen part i la viuen. Presentació estampa Sant FèlixLa presentació es va fer el dilluns 13 d'agost, al Claustre de Sant Francesc amb la presència de l'autor. Els Administradors van mostrar-se il·lusionats i contents amb el resultat del treball. L'estampa original està realitzada en acrílic sobre paper, del qual se n'ha extret una fotografia per reproduir l'estampa que es repartirà amb el programa.
 
Galeria d'imatges de l'acte de presentacióL'il·lustrador vilafranquí, de 36 anys d'edat, va estudiar a l'Escola Massana de Barcelona en l'especialitat de dibuix i il·lustració. En aquests últims anys, s'ha dedicat a la vessant més pictòrica i ha realitzat exposicions a diverses ciutats i poblacions de Catalunya. En diverses ocasions ha fet il·lustracions i pintures de temàtica festamajorenca. A la seva pàgina web http://www.lluismasachs.net podeu veure'n algunes.
Actualment, Lluís Masachs compagina la pintura, l'ensenyament d'arts plàstiques a nens i nenes i la il·lustració.
 
 PIC REPIC I REPICÓ ÉS FESTA MAJOR! 
     Il·lustració Pic repic i Repicó és Festa Major! 


© 2013 Ajuntament de Vilafranca del Penedès Administradors FM'13 Tel. - C\ La Font 43 · 08720 Vilafranca del Penedès Última actualització: 14/08/2013


Segueix-nos a :