Festa Major dels Petits

Inici > La FM2013 > Festa Major dels Petits

Festa Major dels Petits


 (C) Jemi Paretas 


Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca 2013 presentat dues novetats destacades, relacionades amb la festa major dels petits:

- El pregonet. La festa major dels petits del dia 1 de setembre incorpora aquest any el pregonet, un pregó infantil que donarà pas a l'encesa de la tronada i la cercavila dels balls festamajorencs. El pregonet tindrà lloc a les 16.30 hores, just abans de l'encesa de la tronada, a l'escenari de la rambla de Sant Francesc. Els assistents a la festa major dels petits podran escoltar aquest pregó infantil, a càrrec d'un dels personatges més rellevants de la Vila. Aquest pregó infantil serà l'inici de la jornada dedicada a la celebració de la festa major més tradicional per part dels infants. La cercavila finalitza a la plaça de la Vila, on tenen lloc els diferents balls d'exhibició.

- El Rodaplaces-Tast d'espectacles infantils. Aquest any es reforça l'oferta per al públic familiar amb una proposta d'espectacles infantils per al dia 2 de setembre. Al matí un pròleg convidarà a jugar tots els assistents, i a la tarda es podrà veure una combinació de fins a cinc espectacles variats de petit format per diferents places de Vilafranca, assaborint un tast de diverses disciplines escèniques: pallassos, acrobàcies en bicicleta, contes nostrats, titelles i músiques amb instruments inversemblants. La Xarxa i el Casal Popular de Vilafranca han sumat il·lusions i energies per oferir aquesta mostra de teatre infantil destinada al públic familiar. Prepareu-vos per rodar per les places de la Vila, Una mostra d'espectacles petits i de qualitat. Com els nostres infants. 


Més informació de la Festa Major dels Petits


© 2013 Ajuntament de Vilafranca del Penedès Administradors FM'13 Tel. - C\ La Font 43 · 08720 Vilafranca del Penedès Última actualització: 22/07/2013


Segueix-nos a :