La imatge

Inici > La FM2013 > La imatge

La imatge

Presentació disseny
Els cinc Administradors de la festa major han escollit dos joves vilafranquins per dissenyar la imatge de l'edició d'aquest any: Aina Mallol i Raimon Gumà.
Inicialment, cadascú va presentar el seu projecte per separat, però els Administradors els van proposar que treballessin conjuntament. 
Raimon Gumà, de 24 anys, és dissenyador gràfic i interiorista. Treballa com a freelance i col·labora en una agència de comunicació. La festa major l'ha viscuda sempre intensament com a espectador i com a integrant del Ball de Nans.
Aina Mallol, que té 26 anys i ha estudiat disseny industrial, actualment cursa arquitectura efímera. És una persona coneguda a Vilafranca per la seva faceta com a cap de colla dels Xicots. Fa 7 anys que viu a la Vila i adora la festa major. A més dels castells, ha estat membre del Ball de Capgrossos.


 Logo FM2103 
El logotip és una creació molt personal que vol transmetre les emocions i sentiments que els provoca la festa major. 
Es tracta d'un disseny molt colorista, a partir d'una base formada per esquitxos de set colors relacionats amb la festa: groc, carabassa, verd, vermell, verd clar, blau i marró. 
El logotip es completa amb l'aplicació d'una tipografia, en blanc i negre, que els mateixos dissenyadors han creat per a l'ocasió. 

   


 Presentació disseny 
Aportació dels infants 
La imatge de la Festa Major 2013 contempla la participació dels més petits, a través de la realització d'uns murals amb pintura que serviran per decorar l'estand que els Administradors presenten a les Fires de Maig. Amb aquesta iniciativa, Mallol i Gumà pretenen fer participar i que diferents col·lectius s'involucrin en la festa.

© 2013 Ajuntament de Vilafranca del Penedès Administradors FM'13 Tel. - C\ La Font 43 · 08720 Vilafranca del Penedès Última actualització: 22/07/2013


Segueix-nos a :