Marxandatge

Inici > La FM2013 > Marxandatge

Marxandatge

 Marxendatge Festa Major 2013 

El marxandatge de la Festa Major 2013 presenta com a novetat la tassa Sant Fèlix. La silueta del sant i un vers dels Goigs hi estan reproduits.
La samarreta però, continua essent el producte principal i més popular, i aquest any podem escollir entre diversos models amb disseny a càrrec de Raimon Gumà i Aina Mallol, responsables de la imatge de la festa d'enguany. La samarreta infantil reprodueix la imatge de l'Àliga i les samarretes d'adults tenen una versió del seguici festiu ben acolorida i una altra on la tipografia de la festa major és protagonista. Finalment, hi ha també el polo negre per als més clàssics. 
S'ha fet una nova edició dels domassos per als balcons, de color verd festuc, i repetim la campanya Apadrina un tro. Enguany, s'incorpora com a novetat destacada d'aquesta campanya que els padrins podran fotografiar-se amb un tro gegant, on també hi podran dispositar el seu desig festamajorenc. El dia 29, a les 12h, el tro gegant petarà a la tronada amb tots els desitjos al seu interior.

Productes marxandatge Festa Major 2013
- Samarretes
- Tasses Sant Fèlix
- Domassos
- Bossa
- Productes Espiga
- Productes Festiari
- Apadrina un tro!

Punts de venda
- Estand de les Fires de Maig
- Paradeta dels dissabtes al mercat (situada davant de l'Ajuntament a partir de l'1 de juny) 

Preus
- Samarreta infantil: 12€
- Samarreta adults: 15€
- Polos: 18€
- Bossa Festa Major: 3€
- Domassos: 10€
- Tassa Sant Fèlix: 5€ (dues tasses, 8€)

Tots els preus (pdf)

Promocions
- Packs amb descompte per a les persones que adquireixin diversos productes.
Cafès Novell regalarà una tassa Sant Fèlix a cada client que adquireixi una cafetera o 50 càpsules. A més, farà un donatiu d'1€ a la FM.
- Promoció Fires de Maig D'entre totes les persones que facin una compra superior a 10€, es farà un sorteig de 3 entrades dobles per veure les entrades del dia 29 i 30 d'agost, des dels balcons del Vinseum.


Els Administradors recomanem que els productes festamajorencs s'adquireixin en els punts de venda oficials, ja que el benefici es destina íntegrament a la festa. Alguns establiments també tenen productes de la festa major a la venda, però els beneficis de la venda no repercuteixen en la festa.

Podeu veure més imatges del marxandatge a la galeria d'imatges

 Marxendatge Festa Major 2013 


© 2013 Ajuntament de Vilafranca del Penedès Administradors FM'13 Tel. - C\ La Font 43 · 08720 Vilafranca del Penedès Última actualització: 22/07/2013


Segueix-nos a :